Aanhangwagens


Ongeremd
Deze lichtgewicht trailer is ons instap-model. Een zeer degelijke aanhangwagen met een laadvermogen van 500kg en dus als sleep is hiervoor een gewoon rijbewijs B voldoende.  De dubbele assen zorgen voor meer stabiliteit  en een waterdichte huif voor een nog groter laadvolume. De huif kan eventueel gedemonteerd worden.
Laadvermogen: 550kg
Afmetingen: 250x125x130
Volume: 4.0m
Meer info en prijzen

Auto trailer
Een wagen veilig depanneren of je pronkstuk naar een oldtimermeeting vervoeren? Dat kan  met onze multitrailer.. De naam zegt al genoeg: voertuigen, allerhande (graaf-)machines en stukgoederen met een maximum gewicht van 2400kg kan je nu zeer makkelijk transporteren.

De volledig dichte en vlakke vloerplaat is van geribbeld aluminium waardoor lading niet gaat verschuiven en je meer grip hebt bij het oprijden van een voertuig. Een winch en uitschuifbare rijplaten zijn standaard voorzien bij deze geremde aanhangwagen.
Laadvermogen: 2300
Afmetingen: 400x200
Volume:
Meer info en prijzen

Gesloten aanhangwagen
Met deze gesloten aanhangwagen kan je alle goederen vervoeren, 100% afgesloten van weer en wind.
Enkel-as, geremd, afsluitbaar met aparte sleutel en vereist een gewoon rijbewijs B.
Kan tevens worden uitgerust voor FIETS-vervoer of MOTO-transport.
Laadvermogen: 500
Afmetingen: 250x132x150
Volume: 5m
Meer info en prijzen

Fietsaanhangwagens
 Aanhangwagen voor vervoer van maximaal 9 fietsen, zowel voor gewone stadsfietsen, MTB & racefietsen  en zelfs E-bikes...
De geringe hoogte (57cm) en het zeer eenvoudigeTHULE - vastzetsysteem maakt het laden van de fietsen kinderspel. Bovendien kan je elke drager afzonderlijk op slot doen.
Een gewoon rijbewijs B is voldoende (huurder voorziet zelf een duplicaat van zijn eigen nummerplaat)

NIEUW in ons gamma is de fietstrailer voor 10 fietsen met afsluitbare huif zodat je fiets beschermd is tegen weer en wind..
het plateau meet 320cm x 185cm en de totale buitenhoogte is 180cm. Huurprijs per dag is 45€. (225€/week)

Laadvermogen:
Afmetingen: 225x150x57
Volume:
Meer info en prijzen